Espai Jove Maó

ATENCIÓ: A causa de les reformes que s’estan realitzant l’Espai Jove es troba temporalment tancat. Disculpeu les molèsties.

L’Espai Jove és una instal·lació de l’Ajuntament de Maó destinada, principalment, a les persones joves, amb edats compreses entre 14 i 30 anys. Es va inaugurar el mes de febrer del 2013. En aquell moment, es va obrir amb el nom de Casal Jove; oferia activitats i tallers diversos, adreçats a la joventut, i constituïa un punt de trobada per a grups de joves.

En l’actualitat, l’Espai Jove està sent remodelat, per adaptar-se a les noves necessitats del col·lectiu i apropar-se, amb millor i major accessibilitat, a tota la població jove. Té l'objectiu principal de donar resposta a les inquietuds de les persones joves de Maó, en tots els seus àmbits, i d'acollir les seves propostes, per facilitar la participació juvenil en el municipi i esdevenir un punt de referència per a la creació jove.

L'Espai permet dur a terme diferents serveis i activitats, que responen a un mateix projecte educatiu. Així, disposa del Punt d’Informació Juvenil, a més de diferents sales, destinades a estudi, tallers i assaig --respectivament--; i ho complementa amb un conjunt d'activitats de dinamització juvenil.

L’Espai Jove proposa una agenda d’activitats culturals i de lleure, adaptades a les necessitats i demandes del jovent del terme municipal. A més, també es posa a disposició de les associacions juvenils o els grups no organitzats de joves, perquè hi puguin desenvolupar les seves propostes.

En definitiva, és un espai que pretén estimular i fomentar la cultura, la participació i el lleure entre el jovent, amb un ampli ventall de propostes interessants, quasi sempre gratuïtes, en el marc dels principis democràtics d’igualtat entre les persones que sustenten l'educació no formal i el foment del lleure educatiu saludable, que afavoreix al desenvolupament integral de les persones joves.

Espai Jove

 

Contacte Nom i llinatges: Correu electrònic: Missatgejoventut@ajmao.org 971 35 09 63